......... .........

Istoric

Fondata in 2004 cu aproape 10 ani de experienta a Inginerului Federico Succi in sectorul constructiilor.

Sediul operativ este conectat cu orasul Timisoara, atât de important datorită poziției sale geografice strategice

Compania Logest SRL constructii civile si industrial este mereu orientata spre un standard inalt al calitatii, devenind un punct de referinta pentru clientii locali, nationali si nu in ultimul rand internationali.

Viziune

In viata, cele mai minunate momente sunt cele alaturi de familie. Fie ca este vorba despre clipa in care ai facut primii pasi, momentul cand ai luat prima medalie, ziua absolvirii sau dimineata in care mama iti aranja voalul de nunta, toate aceste clipe minunate au fost petrecute alaturi de oamenii dragi in casa copilariei tale.

Aici, la Logest, o casa nu este doar o contructie rece din caraminda, ci este un refugiu confortabil fata de problemele cotidiene, este locul unde iau nastere clipele de bucurie, unde se intemeiaza familii. Noi punem pret pe calitate, pe detalii si pe confortul tau. Mirosul bradului de Craciun din sufragerie, tortul imens ce tocmai iesea din cuptor, cerul instelat pe care il priveai seara de seara din pat, nu sunt doar evenimente ci amintiri. Logest nu construieste doar case ci creaza amintiri

Aboneaza-te la Logest Newsletter ca sa vezi ultimele oferte si proiecte semnate Logest