......... .........Luxury homes - o casa Logest este usor de recunoscut, detaliile exterioare ce denota unicitate prin calitatea materialelor folosite, iar interiorul se deosebeste de alte constructii prin aspectul atractiv.

Avantaje: O casa construita de Logest by Federico Style este un avantaj in sine, pentru ca odata cu bucuria unei case noi vine si multumirea unei case bine realizate, specific construita pentru nevoile tale. Pentru mai multe avantaje te rugam acceseaza testemonialele.


Principiile noastre
: O casa construita fara principii solide iti poate darama visele. Tocmai de aceaa Logest by Federico Style foloseste, pe langa cele mai bune materiale, alese cu grija si cele mai solide principii pentru a-ti tranforma casa intr-un camin. Fundatia caselor noastre este bazata pe siguranta si calitate, structura este formata din inovatie si responsabilitate, acoperisul este presarat cu incredere iar detaliile finale emana o grija fata de clientii nostrii.

Pentru cea mai incredibila experienta in confort descopera colectia noastra de luxury homes. Cu un asemenea design incredibil, casa ta nu va fi niciodata lipsita de oaspeti. Este de inteles ca invitatii tai sa-si doreasca sa petreaca mult timp in caminul tau, simtindu-se poate, mai bine ca acasa. Cu un living room extrem de spatios si primitor cu vedere catre gradina privata, prietenii tai vor dori sa ramana pana la cina, unde vor fi uimiti de bucataria mare si inteligent amplasata. Asa ca s-ar putea sa ramana peste noapte intr-unul dintre dormitoarele confortabile de la etaj unde vor putea privii incantati rasaritul. Noi credem ca luxul este cel mai bine exprimat in case ce combina o functionalitate impresionanta cu o forma uimitoare.